Litte House

Vi har vokseværk og søger kvalificeret ansatte til nedenstående stillinger

Hvad kan vi tilbyde dig:

Du vil blive en del af et hyggeligt og sprudlende team i en virksomhed med vokseværk. Når du træder ind ad døren, mærker du straks vores passion for at skabe de perfekte rammer for babyer, børn og voksne. Vi elsker at have det sjovt på arbejdet, hvor der grines og hygges, trods travlhed. Vores ansatte, uanset om du er bestyrer, caféansat, eventansvarlig eller ungarbejder vil være en del af et professionelt og serviceminded team, og du vil nyde at arbejde i vores 400 m2 lokaler med New Yorker vinduer, højt til loftet og flotte nuancer. Vores hus betragtes af vores medlemmer og ansatte som deres andet hjem, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hvem er vi

Little house er en medlemsklub beliggende i lækre omgivelser flere steder i København. Vi har samlet alle aktiviteter for barslende og småbørnsfamilier med indendørs legeområder og en tilknyttet travl café. Herudover tilbyder vi en masse spændende hold, events og foredrag og vi er et hus med store drømme, en travl hverdag og super søde medlemmer. Hver weekend er vi booket til barnedåb og fødselsdage og indenfor den kommende tid, vil vi åbne flere huse op.

Nedenfor finder du vores ledige stillinger i little house. Skulle en af nedenstående stillinger være noget for dig, så send en motiveret ansøgning og dit CV til Michael på. mf@little-house.dk.

Sprogkrav til alle stillingerne: Flydende i dansk og engelsk.

Cafe

(Deltid)

Vi søger dedikeret servicemindet ansatte som er smilende, udadvendt og selvstændigt tænkende. Du kan lide mennesker og i særdeleshed babyer og børn, samt forstår at arbejde hurtigt med god service i travle og presset situationer. Du må rigtig gerne have caféerfaring og skal være flydende i dansk og engelsk, samt kan arbejde hverdage og løbende weekender.

Tiltrædelse oktober 2020 på Amager

Bestyrer

(Fuldtid)

Vi søger en bestyrer til at styre dagligdagen i little house på Østerbro. Din rolle vil bestå af at være i caféen samt bestyre little houses daglige drift ift. indkøb, egenkontrol, vagtplaner samt håndtering af medlemmer, hold, undervisere, vikarer, sygemeldinger mm. Du skal kunne arbejde hverdage samt udvalgte weekender. Du er servicemindet, udadvendt, meget smilende, vant til at kommunikere med kunder, løse udfordringer og er selvtænkende. Erfaring som bestyrer indenfor café, fitnesscenter eller lignende er et plus. Du taler flydende dansk og engelsk.

Tiltrædelse oktober 2020 på Østerbro.

Event- / køkkenansvarlig

(Weekender)

Vi søger en person med flair for madlavning og erfaring med catering fra 30-100 pax ad gangen. Du arbejder hurtigt, kan indgå i et socialt team og kan arbejde weekender. Du vil blive ansvarlig for vores events i huset (barnedåb, fødselsdage mm.) og være ansvarlig for at bestille indkøb til hver weekend. Al forberedelse af indkøb og mad kan gøres i løbet af ugen efter eget skema, men du skal forvente at arbejde weekender fra ca. kl.11.00 -15.00. Du skal være selvkørende, selvtænkende og have sans for orden i et køkken. Stillingen kan evt. deles af to.

Tiltrædelse august 2020 på Østerbro og oktober 2020 på Amager.

Ungarbejder

(6-12 timer om ugen)

Vi søger søde og smilende ungarbejdere under 18 år til 2 gange om ugen fordelt på en hverdag og en weekend. Du har sans for orden, kan lide børn og er selvkørende. Din rolle vil som udgangspunkt bestå af at holde orden i huset og hjælpe til i caféen.

Tiltrædelse oktober 2020 på Amager.

Underviser

Er du den bedste indenfor dit område, så kontakt os meget gerne. Vi er altid på udkig efter gode undervisere til vores mange hold og hvis du kan se dig selv være en del af vores team, så vil vi glæde os til at høre fra dig. 

Vi har mange hold til baby og mor/far: babyrytmik, babymotorik,  mor og baby yoga, babytegn, fit mom træning, pilates, far og baby hold mm. 

Til de større børn mellem 1-5 år tilbyder vi: tumledans, tumleballet, ballet, tumlefodbold, tumlastik, sang & musik mm. 

Er du den bedste indenfor nogle af ovenstående hold eller måske noget helt andet, så kontakt os endelig for mulighed for job i little house.